Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085-0160614 ook voor vragen & hulp
Crematorium Almere

Bel direct de uitvaartondernemer in geval van overlijden: 085-0160614

Ook voor informatie over de pakketten kunt u ons dag en nacht bereiken.
Uitvaart24 is de uitvaartondernemer die de uitvaart verzorgd.

Crematie in crematorium Almere

In de eigentijds ingerichte aula in Almere zijn de stoelen zo opgesteld dat iedereen gericht is naar de kist en de sprekers. Ook eventuele beelden op de schermen zijn goed zichtbaar voor iedereen. Met behulp van de goede geluidsinstallatie is iedereen ook goed verstaanbaar. Er staat ook een piano die voor livemuziek gebruikt kan worden. Mocht deze aula in het crematorium in Almere te groot zijn voor het gezelschap, kan er met behulp van een gordijn een kleinere ruimte gecreëerd worden. Bij nog wat minder aanwezigen is een familiekamer wel zo geschikt om een intiem samenzijn en afscheid te kunnen realiseren. Overlegt u rustig met uw uitvaartleider wat uw wensen zijn in het crematorium in Almere.

Passend persoonlijk afscheid in crematorium Almere

Een passend afscheid is een persoonlijk afscheid. Iedereen ervaart een overlijden van een dierbare anders. Het is belangrijk dat u de gelegenheid krijgt het afscheid zo te realiseren dat u er een goed gevoel aan overhoudt. Dat u weet dat het past bij de persoonlijke wensen van de overledene en die van u. Uitvaart24 helpt u om dat te realiseren in het crematorium in Almere, neemt u zorgen uit handen waar u dat wilt, luisterend naar uw ideeën.

Een uitvaart regelen in Almere?

Zodra iemand komt te overlijden, moet er van alles geregeld worden. Veel beslissingen genomen worden. En dat juist in een periode dat verdriet vaak een hoofdrol speelt. Maar ook de sterke behoefte om het afscheid van een dierbare zo goed mogelijk vorm te geven. Uitvaartondernemer Uitvaart24 helpt u daar graag mee en regelt de uitvaart voor u. U heeft wellicht al een besluit genomen om de uitvaart te laten plaatsvinden in het crematorium in Almere. Uitvaart24 kan hier, samen met u, een mooie uitvaart regelen voor uw dierbare. Onze ervaring leert dat een passend afscheid en daarmee een mooie, blijvende herinnering helpt bij het verwerken van het verlies. Een stijlvolle uitvaart, tegen een vast laag tarief.

Heeft u vragen of wilt u een overlijden melden?
Uitvaart24 is 24/7 bereikbaar op nummer 085 019 7503 of mail naar info@crematoriuminalmere.nl

Neem contact op met Uitvaart24 en we vertellen u alle mogelijkheden van het crematorium in Almere

Vertelt u ons wat de uitvaart in het crematorium in Almere voor u uniek zou maken, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Uitvaart24 helpt u de crematie in Almere zo te organiseren dat u er een blijvend mooie herinnering aan heeft. 24/7 bereikbaar op 085 019 7507

Herinneren en herdenken in crematorium Almere

Vaak is het prettig om na de plechtigheid de gelegenheid te hebben de naasten te condoleren. Daarbij is het mogelijk om de gasten een consumptie aan te bieden. Dat kan variëren van koffie met cake of West-Friese koek, of een goed glas wijn met een hapje. Of zo uitgebreid als u het zelf wilt, het is mogelijk in het crematorium in Almere. Alles is bespreekbaar, maar kijkt u even in het pakket van uw keuze wat is inbegrepen en wat niet. Zo weet u vooraf waar u aan toe bent. Uiteraard kunt u met uw uitvaartleider van Uitvaart24 alles bespreken.

Wij maken gebruik van het volgende crematorium in Geleen:
Crematorium Almere
Kruidenweg 3
1312 SR Almere
Crematie in Geleen vooraf regelen?
Intakeformulier
Bekijk pakketten & tarieven
Pakketten & tarieven