Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085-0160614 ook voor vragen & hulp
Crematorium Appingedam

Bel direct de uitvaartondernemer in geval van overlijden: 085-0160614

Ook voor informatie over de pakketten kunt u ons dag en nacht bereiken.
Uitvaart24 is de uitvaartondernemer die de uitvaart verzorgd.

Crematorium in Appingedam

Verscholen in het Groningse landschap ligt het crematorium in Appingedam. De aula biedt ruimte aan maximaal 200 personen, die uitzicht hebben over het weidse platteland. Voor een kleiner gezelschap is een kleine aula beschikbaar, waar ook achteraf de condoleance kan plaatsvinden. Bijzonder aan dit crematorium in Appingedam is dat ook voor niet-standaard kisten de oven toegerust is. Uw wensen en die van uw familie staan centraal.

Beeld en geluid in crematorium Appingedam

Een mooi stijlvol afscheid in het crematorium in Appingedam, dat goed past bij de overledene, helpt bij de rouwverwerking. Om te zorgen dat een plechtigheid een persoonlijk tintje krijgt, draagt muziek en beeld bij. Als u dit uiterlijk 24 uur van tevoren aanlevert bij het crematorium in Appingedam kan de kwaliteit even gecheckt worden, zodat alles goed overkomt. Met de mogelijkheid om de fotopresentaties, video’s of zelfs tekeningen te projecteren tussen dat decor van het uitzicht, zal het effect nog versterkt worden.

Een uitvaart regelen in Appingedam?

Zodra iemand komt te overlijden, moet er van alles geregeld worden. Veel beslissingen genomen worden. En dat juist in een periode dat verdriet vaak een hoofdrol speelt. Maar ook de sterke behoefte om het afscheid van een dierbare zo goed mogelijk vorm te geven. Uitvaartondernemer Uitvaart24 helpt u daar graag mee en regelt de uitvaart voor u. U heeft wellicht al een besluit genomen om de uitvaart te laten plaatsvinden in het crematorium in Appingedam. Uitvaart24 kan hier, samen met u, een mooie uitvaart regelen voor uw dierbare. Onze ervaring leert dat een passend afscheid en daarmee een mooie, blijvende herinnering helpt bij het verwerken van het verlies. Een stijlvolle uitvaart, tegen een vast laag tarief.

Heeft u vragen of wilt u een overlijden melden?
Uitvaart24 is 24/7 bereikbaar op nummer 085-0160614 of mail naar info@crematoriuminappingedam.nl

Napraten na crematie in Appingedam

Tijdens de condoleance kunt u in de huiselijke familiekamer bijpraten of napraten. Daarbij een drankje en een hapje zo u wilt. Er is keuze uit een assortiment zo breed als u het zelf wilt maken. Alles is bespreekbaar en Uitvaart24 garandeert een uitvaart op maat in het crematorium in Appingedam. Bekijk onze pakketten zodat u direct een indruk krijgt van wat inbegrepen is en wat niet.

Neem contact op met Uitvaart24 en we vertellen u alle mogelijkheden van crematorium Appingedam.

Vertelt u ons wat de uitvaart in het crematorium in Appingedam voor u uniek zou maken, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Uitvaart24 helpt u de crematie in Appingedam zo te organiseren dat u er een blijvend mooie herinnering aan heeft.

Wij maken gebruik van het volgende crematorium in Geleen:
Crematorium Appingedam
Stilleweersterweg 1
9902 BX Appingedam
Crematie in Geleen vooraf regelen?
Intakeformulier
Bekijk pakketten & tarieven
Pakketten & tarieven