Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085-0160614 ook voor vragen & hulp
Crematorium Haagse Duinen

Bel direct de uitvaartondernemer in geval van overlijden: 085-0160614

Ook voor informatie over de pakketten kunt u ons dag en nacht bereiken.
Uitvaart24 is de uitvaartondernemer die de uitvaart verzorgd.

Crematie in Crematorium Den Haag, Haagse Duinen

Crematorium Haagse Duinen ligt mooi langs het water op weg naar begraafplaats Westduin en is uitermate geschikt voor een stijlvolle uitvaart. Met een zeer mooie, lichte aula, moderne faciliteiten en bijzonder passende ruimtes voor een groot en een klein gezelschap. Zo kan de aangrenzende koffiekamer, die geschikt is voor een groot gezelschap, kleiner gemaakt worden met een schuifwand, waardoor ook een klein gezelschap zich er op zijn gemak kan voelen. De natuurlijke materialen die zijn gebruikt, geven een warme troostende sfeer, waar een ieder zich welkom voelt. Een aangename en rustige omgeving helpt bij het verwerken van verlies.

Veel mogelijkheden in Crematorium Den Haag, Haagse Duinen

De grote aula is met gebruik van glas, hout en steen en met banken in zachte tinten een prettige ruimte. Met circa 200 zitplaatsen biedt het daarnaast ruimte voor totaal 350 personen. De akoestiek is goed, de geluidsinstallatie hypermodern en de laserbeamer geeft de mogelijkheid om beelden scherp weer te geven. Livemuziek is een optie. Mogelijkheden te over. Niet alleen de grote aula, maar ook de kleine, prelude aula kan aangepast worden naar wens. In deze ruimte kan een intiem afscheid plaatsvinden.

Niet alleen koffie en cake bij Crematorium Den Haag

Crematorium Haagse Duinen beschikt over een zeer goede keuken. Mocht het passen bij een afscheid van uw naaste, dan kunt u een Indische rijsttafel laten serveren aan mooi gedekte tafels. Ook kan u informeler genieten van tapas, maar natuurlijk kunt u ook volstaan met koffie en cake. Alles waarvan u het idee heeft dat het afscheid uniek en passend bij uw naaste maakt, is bij Uitvaart24 bespreekbaar. Deel uw wensen en samen verzorgen we een afscheid, waar u ook naderhand met een warm gevoel aan terugdenkt.

In Crematorium Haagse Duinen, afscheid tot op het laatst

Wanneer de plechtigheid heeft plaatsgevonden en de overledene wordt weggebracht, bestaat in dit Crematorium Den Haag de mogelijkheid om uw dierbare tot aan de oven te begeleiden. Dit is toegankelijk voor een klein gezelschap. Eventueel kan het ook via een scherm te volgen zijn, voor degenen die hier niet direct bij kunnen zijn. Na een paar weken, als u bericht krijgt dat u de as kunt halen, kunt u die laten bijzetten in de urnenmuur in het nabijgelegen begraafplaats Westduin, waar ook een strooiveld is. U kunt de urn ook meenemen, de keuze is aan u.

 

Wilt u meer weten over dit Crematorium Den Haag, Crematorium Haagse Duinen, neem dan contact op met Uitvaart24. Mail naar info@crematoriumindenhaag.nl , Uitvaart24 is 24/7 bereikbaar. Of bel met nummer 085-0160614, voor het melden van een overlijden of voor uw vragen. Wij denken graag met u mee. 

Wij maken gebruik van het volgende crematorium in Geleen:
Crematorium Haagse Duinen
Wijndaelersingel 1
2553 AC Den Haag
Crematie in Geleen vooraf regelen?
Intakeformulier
Bekijk pakketten & tarieven
Pakketten & tarieven