Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085-0160614 ook voor vragen & hulp
Crematorium Sneek

Bel direct de uitvaartondernemer in geval van overlijden: 085-0160614

Ook voor informatie over de pakketten kunt u ons dag en nacht bereiken.
Uitvaart24 is de uitvaartondernemer die de uitvaart verzorgd.

Crematorium in Sneek

Naast een moderne, maar warme aula, geschikt voor ongeveer 120 bezoekers, zijn er bij het crematorium in Sneek, verschillende familiekamers en een lounge. De huiselijkheid die alle vertrekken uitademen zijn typerend voor de sfeer. Een grand-café achtige lounge, van het crematorium in Sneek, biedt een prettige omgeving om na de plechtigheid om na te praten. De gesproken woorden en de beelden die voorbij komen, maken vaak herinneringen los die gedeeld moeten worden. Samen kan een verdriet zo een plekje krijgen. Al is het maar voor dit moment. Goede gesprekken vormen een herinnering die blijvend is.

Geluid en beeld in crematorium Sneek

Met de moderne audio-installatie is het geluid optimaal te regelen, zodat iedereen alles goed kan verstaan. Daarnaast zijn de mogelijkheden voor beeld ook aanwezig, die worden groot geprojecteerd op de muur. Waardoor ook dat dus goed zichtbaar is voor iedereen. Elk mens heeft zijn eigen gewoonten en rituelen. Elke uitvaart zal er dus ook anders uitzien. U bent vrij om uw eigen voorkeuren aan de uitvaart bij het crematorium in Sneek aan te geven. Alles is bespreekbaar, bijna alles is uitvoerbaar. Samen met u proberen we de uitvaart zo passend mogelijk bij het leven en karakter van de overledene te organiseren.

Een uitvaart regelen in Sneek?

Zodra iemand komt te overlijden, moet er van alles geregeld worden. Veel beslissingen genomen worden. En dat juist in een periode dat verdriet vaak een hoofdrol speelt. Maar ook de sterke behoefte om het afscheid van een dierbare zo goed mogelijk vorm te geven. Uitvaartondernemer Uitvaart24 helpt u daar graag mee en regelt de uitvaart voor u. U heeft wellicht al een besluit genomen om de uitvaart te laten plaatsvinden in het crematorium in Sneek. Uitvaart24 kan hier, samen met u, een mooie uitvaart regelen voor uw dierbare. Onze ervaring leert dat een passend afscheid en daarmee een mooie, blijvende herinnering helpt bij het verwerken van het verlies. Een stijlvolle uitvaart, tegen een vast laag tarief.

Heeft u vragen of wilt u een overlijden melden?
Uitvaart24 is 24/7 bereikbaar op nummer 085-0160614 of mail naar info@crematoriuminsneek.nl

Neem contact op met Uitvaart24 en we vertellen u alle mogelijkheden van het crematorium in Sneek

Vertelt u ons wat de uitvaart voor u uniek zou maken, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Uitvaart24 helpt u de crematie, in het crematorium in Sneek, zo te organiseren dat u er een blijvend mooie herinnering aan heeft. 24/7 bereikbaar op (085) 0160614

Wij maken gebruik van het volgende crematorium in Geleen:
Crematorium Sneek
Harinxmalaan 1
8602 CN Sneek
Crematie in Geleen vooraf regelen?
Intakeformulier
Bekijk pakketten & tarieven
Pakketten & tarieven