Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085-0160614 ook voor vragen & hulp
Crematorium Spijkenisse

Bel direct de uitvaartondernemer in geval van overlijden: 085-0160614

Ook voor informatie over de pakketten kunt u ons dag en nacht bereiken.
Uitvaart24 is de uitvaartondernemer die de uitvaart verzorgd.

Crematie in crematorium in Spijkenisse

Een laatste afscheid is een moeilijk, maar belangrijk moment in een mensenleven. Uitvaart24 wil daar graag met u de tijd voor nemen. Alles goed en naar uw wensen regelen. Bespreek uw wensen met uw uitvaartleider en het komt goed. De herinnering aan deze dag moet troostend zijn. Uitvaart24 wil dat samen in Spijkenisse met u realiseren.

Persoonlijkheid in beeld en woord in crematorium Spijkenisse

De aula, van het crematorium in Spijkenisse, geeft ruimte aan ongeveer 100 zitplaatsen en 40 staanplaatsen. De belangstellenden worden opgevangen in een ontvangkamer, de directe familie heeft een eigen kamer waar ze zich voor de plechtigheid nog even rustig kunnen voorbereiden. Een afscheid wordt mede bepaald door de sprekers, de muziek en de eventuele beelden. Dit is mogelijk bij het crematorium in Spijkenisse. Elk persoon is uniek, en juist door die unieke kwaliteiten toe te lichten in anekdotes en met foto’s of video’s, kunt u of andere aanwezigen de overledene het beste herdenken. Als u daar hulp bij wilt hebben, kan dat altijd.

Na de plechtigheid in crematorium Spijkenisse

Na afloop is er de mogelijkheid gebruik te maken van een uitgebreid assortiment aan hapjes en drankjes. Bekijk alvast onze pakketten, zodat u een idee krijgt wat is inbegrepen en wat niet. U zult altijd vooraf weten waar u, ook financieel, aan toe bent. Een aantal weken na de crematie zal u, door het crematorium in Spijkenisse, bericht krijgen dat u de as kunt ophalen. U kunt de as laten verstrooien of laten opnemen in de urnenmuur. Andere mogelijkheden kunt met het crematorium Spijkenisse bespreken.

Neem contact op met Uitvaart24 en we vertellen u alle mogelijkheden van het crematorium in Spijkenisse

Vertelt u ons wat de uitvaart voor u uniek zou maken, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Uitvaart24 helpt u de crematie, in het crematorium in, Spijkenisse zo te organiseren dat u er een blijvend mooie herinnering aan heeft. 24/7 bereikbaar op (085) 0160614

Wij maken gebruik van het volgende crematorium in Geleen:
Crematorium Spijkenisse
Oprelseweg 3
3202 LD Spijkenisse
Crematie in Geleen vooraf regelen?
Intakeformulier
Bekijk pakketten & tarieven
Pakketten & tarieven