Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085-0160614 ook voor vragen & hulp
Wat kost een uitvaart bij Crematorium Geleen?

Misschien heeft u onlangs een uitvaart meegemaakt bij het crematorium in Geleen die u erg goed geregeld vond en vraagt u zich af wat dat zou kosten. Misschien bent u zich aan het oriënteren voor de toekomst, of misschien is er net iemand in uw naaste omgeving overleden waarvoor u de uitvaart wilt regelen. In alle gevallen bent u aan het goede adres. Uitvaart24 is de uitvaartondernemer die in het crematorium in Geleen een persoonlijke, stijlvolle uitvaart betaalbaar kan organiseren. Bekijkt u hier gelijk onze pakketten waarmee u een overzichtelijk beeld krijgt van de uitvaartkosten.

 

€ 2.299,-

€ 4.099,-

De kosten van een uitvaart heeft u met Uitvaart24 in de hand

Afscheid nemen van een dierbare vraagt om een goede organisatie. Terwijl emoties vaak de overhand nemen, is het lastig om de juiste beslissingen te nemen, zonder al te veel kosten te maken. Om een uitvaart goed te regelen, helpt ervaring. Die hebben de medewerkers van Uitvaart24 volop. Terwijl u zich kunt richten op de dingen die voor u belangrijk zijn, regelen wij in het crematorium in Geleen de zaken op de achtergrond. Dat doen we in nauw overleg met u, persoonlijk en betrokken. Door vooraf met u te bespreken welke werkzaamheden we voor u kunnen doen, met de daarbij behorende kosten, zult u nooit achteraf voor vervelende verrassingen komen te staan. We werken met een vaste (lage) prijsstelling en duidelijke afspraken. We staan open voor uw wensen en organiseren een uitvaart in het crematorium in Geleen die past bij u, en bij de overledene.

Benieuwd naar ervaringen van anderen met een uitvaart in Geleen?

Waar zitten de kosten bij een uitvaart in Crematorium Geleen?

De kosten van een uitvaart kunt u zelf meer sturen dan u misschien dacht. Niet elk onderdeel van een uitvaart is voor iedereen even belangrijk. Maar elk onderdeel heeft wel een prijskaartje. Soms wil een familie na het overlijden van een dierbare de dagen voor de uitvaart regelmatig de overledene bezoeken, anderen voelen daar niet zo voor. De overledene de dagen voor de uitvaart in de koeling bij het crematorium in Geleen is kostbaarder dan onder vergelijkbare omstandigheden de overledene te laten verblijven in ons dienstencentrum. Uitvaart24 biedt u die keuze en helpt u daarmee de kosten van de uitvaart binnen de perken te houden, zonder afbreuk te doen aan de waardigheid van het afscheid. De beslissing is altijd aan u. U voelt dat zelf het beste aan. Bij ons weet u wel gelijk wat het scheelt als u het eventueel niet zou doen. Zo bepaalt u zelf welke kosten u wilt maken voor de uitvaart en welke niet.

Wilt u meer weten over de kosten van een uitvaart? Neemt gerust contact op met uitvaartondernemer Uitvaart24. Bel 085-0160614 of mail info@crematoriumingeleen.nl

Kort afscheid of uitgebreide plechtigheid? In het crematorium in Geleen blijven de kosten van de uitvaart binnen uw budget.

Door de diverse facetten van een uitvaart, kunt u besparen op de kosten van een uitvaart zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. We hebben drie pakketten samengesteld die u een duidelijk beeld geven van de mogelijkheden, waar individuele varianten altijd bespreekbaar zijn.
Bij alle drie zal de uitvaart compleet verzorgd zijn, stijlvol en persoonlijk.

Pakket A

We regelen een compleet verzorgde uitvaart voor u, inclusief de crematie in het crematorium in Geleen, maar zonder een afscheidsplechtigheid en condoleance.

Pakket B

Als u liever wel een kort afscheid in klein gezelschap wilt met na afloop gezamenlijk een kopje thee of koffie, dan kunt u pakket B kiezen. Een van onze uitvaartleiders vangt u en uw gasten op en begeleidt u naar een passende ruimte. Als u dat wenst, kunt u ook aanwezig zijn bij de daadwerkelijk invoering van de overledene in de crematieoven.

Pakket C

In dit pakket kan de plechtigheid en de condoleance wat langer duren en uitgebreider zijn. Er is ook de mogelijkheid tot het afspelen van muziek en het tonen van foto’s of video’s. Daarbij kunt u eventueel de beschikbare tijd in de aula en de condoleanceruimte nog verlengen. Daar zijn dan wel wat extra kosten aan verbonden. Maar bij Uitvaart24 weet u die kosten van de uitvaart altijd vooraf en komt u achteraf nooit voor onverwachte extra kosten te staan.

Bekijk de pakketten met diverse extra mogelijkheden én de kosten. Heeft nog vragen over wat een uitvaart met uw specifieke wensen zou kosten of wilt u direct een overlijden melden, bel dan gerust 085-0160614 of mail info@crematoriumingeleen.nl

Andere kosten van de uitvaart die de prijs kunnen beïnvloeden

Ieder mens is anders en daarom is ook iedere uitvaart anders. Zeker bij Uitvaart24. Wij vinden dat iedereen een uitvaart verdient die past bij de persoon, zonder daarbij de kosten uit het oog te verliezen. Voor de een is het belangrijk dat er veel mooie bloemen zijn bij de uitvaart in het crematorium in Geleen, voor de ander past het beter als de kist bijzonder is, anders dan de nette uitvaartkist die is inbegrepen bij onze pakketten. Voor de bloemen kunt u betaalbaar terecht bij www.heavenly-flowers.nl en voor een kist in een andere kleur, of een uitzonderlijke vorm kunt u bij www.uitvaartkistwinkel.nl een ruime keuze vinden.
Het laten maken en versturen van rouwkaarten heeft natuurlijk een prijskaartje. Een voordeel is dat Uitvaart24 ook dat voor u voor een vaste lage prijs kan verzorgen. Inclusief opmaak en zelfs inclusief verzenden als u dat wilt. Door goede afspraken met onze leveranciers, kunnen we de kosten van een uitvaart laag houden.

Uitvaart24 is 24/7 bereikbaar op nummer 085-0160614 of mail naar info@crematoriumingeleen.nl

Goedkope Uitvaart Kosten uitvaart
Vind uw woonplaats:
Bekijk alle plaatsnamen